Image 3231943b074998d9e6187ed4742b37d9eb97d6601e4e1c5def4a729d33942305 V
Image 3231943b074998d9e6187ed4742b37d9eb97d6601e4e1c5def4a729d33942305 V Image Bf2f6598ee3836b3d3c1d3abad30d4b90482c3ceaa310a60897b6dd8df216e91 V Image Bdb106195346110286f1f55472611805d0a1923f3963f2d26c244d34a0ee54c7 V

Sot kemi arritur të radhitemi në vendin e 5-të në kategorinë e meshkujve me Albin Tahiri-n në diciplinën e Sllallomit, në garën e “Anadolu Cup” që po vazhdon të mbahet në Erzurum të Turqisë.

-Me këtë garë ne kemi arritur edhe pikët e nevojëshme për Olimpiadën e radhës, gjë që i ka munguar Skijimit të Republikës së Kosovës deri më tani.

Rezultatet për femra në diciplinën e Sllallomit janë :

 Pozita – Emri & Mbiemri – Nac. – Lësh. 1 – Lësh. 2 – Koha T. – Dallimi 

  • Vendi 17 – Adea Kollqaku – KOS – 1:23.35 – 1:23.48 – 2:46.83 – +41.82
  • Dorina Mema – Diskualifkuar në lëshimin e 2-të
  • Venesa Gjurkaj – Diskualifkuar në lëshimin e 2-të

Rezultatet për meshkuj në diciplinën e Sllallomit janë :

 Pozita – Emri & Mbiemri – Nac. – Lësh. 1 – Lësh. 2 – Koha T. – Dallimi

  • Vendi 5 – Albin Tahiri – KOS –       55.53    –   57.58     – 1:53.11     – +4.01
  • Vendi 25 – Eron Burri – KOS –      1:07.78  –  1:10.05  – 2:17.83   –   +28.73
  • Vendi 29 – Euron Kapuqi – KOS – 1:09.14 – 1:09.67 – 2:18.81      – +29.71
  • Vendi 30 – Dardan Pupovci – KOS – 1:08.27 – 1:12.86 – 2:21.13 – +32.03

 

Përfaqësuesja e Kosovës, sot menjëherë pas garës filloi me ushtrimet për garën e radhës që do të zhvillohet nesër dhe pasnesër në diciplinën e Sllallomit të Madh.