Image 0cd8cd520da3a06574a0d4ecde478aca8df63f4fdade1521e06df561a388f7e0 V
Image 0cd8cd520da3a06574a0d4ecde478aca8df63f4fdade1521e06df561a388f7e0 V Image 02be03fd605058b1cd59d4d3df47d03fc401fbc977e888794d95cd904d6c06bc V Image E9d693840cc7cc7a70bb7f0ae526f9636ffcdd46817ac63827c5b58a8e8f9270 V Image Cac638d2a8b2ddf68de8240af17ccb9d472c1dcc9ba6c639ac039bee95ac5ef5 V Image Eae4bea9777e71393321b3303bf409d6d50758d2bf5afdb3b4ea13a00390e823 V Image Fd24cc7c72adf83f7f4cf8fc25015d65c846c286de333acdde48dfbec2a2d87b V Image 63e1cda751913c8102f33bf9837cb82f7efcf16a8c065a909d216013a0286a75 V Image E0ec58b58b60e96254469974e545cf3ed0b03541c296cdb9e184cab9f43f7fd6 V Image Ab65a64e796007d38274c43987610237cd5f32faaa42b3fcf30ad22a3e35d397 V Image Cdf635b864e1f9da0b46444310fa2d24ddf84a464f3cd0220c9990fa7e333b58 V

Sot duke filluar nga orët e herëshme të mëngjesit kanë filluar të mbahen edhe garat për dy kategoritë, femra dhe meshkuj në diciplinën e Sllallomit.

Rezultatet e sotme janë të kënaqshme por asnjëherë nuk do ndalemi rreth synimit për të rrëmbyer ndonjë medalje nga këto gara.

Rezultatet për femra në diciplinën e Sllallomit janë :

 Pozita – Emri & Mbiemri – Nac. – Lësh. 1 – Lësh. 2 – Koha T. – Dallimi 

  • Vendi 10 – Venesa Gjurkaj – KOS – 1:15.23 – 1:11.23 – 2:26.46 – +27.24
  • Vendi 11 – Adea Kollqaku – KOS – 1:09.65 – 1:19.78 – 2:29.43 – +30.21
  • Vendi 15 – Dorina Mema –  KOS – 1:23.77 – 1:10.02 – 2:33.78 – +34.57

Rezultatet për meshkuj në diciplinën e Sllallomit janë :

 Pozita – Emri & Mbiemri – Nac. – Lësh. 1 – Lësh. 2 – Koha T. – Dallimi

  • Vendi 6 – Albin Tahiri – KOS – 56.10 – 55.12 – 1:51.22 – +5.88
  • Vendi 29 – Euron Kapuqi – KOS – 1:12.15 – 1:09.93 – 2:22.08 – +36.74
  • Vendi 30 – Dardan Pupovci – KOS – 1:07.65 – 1:15.34 – 2:22.99 – +37.65
  • Eron Burri – Nuk morri pjesë në garë

 

Për më shumë informacione rreth rezultateve dhe garës në përgjithësi mund të vizitoni faqen e FIS-it.