Image Bfdf4b8e75d2707d9e1ff8b78af95f3bf3d95f033e7f79e8122ce71f88c31eef V

Sot më datën 01.03.2016 nga ora 17:30 në ambientet e Federatës Skitare të Kosovës u mbajt mbledhja e radhës e Bordit ku është diskutuar :

  • Rreth antarëve të rinj në bord : Besforta Topalli Grajqevci dhe Genta Domi
  • Shpërndarja e paisjeve për përfaqësuesen e Kosovës që do të fillojë që nga nesër në ambientet e FSK-së
  • Mbajtja e “Kupës së Arxhenës” këtë vikend me datë 05.03.2016
  • Vizita pune në Slloveni rreth lobimit për pranimin e FSK-së në FIS me të drejta të plota