FSK Kosova Logo

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.03.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kupën e Arxhenës në diciplinen e Sllallomit të Madh për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  për vitin 2016.

 

Me datë  04.03.2016 (E Premte) në ora 19,30 në hotel “Hotel Arxhena” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqësues  të  klubeve dhe  tërheqja e numrave të garuesëve.