FSK Kosova Logo

Njoftim

-Për shkak të kushteve atmosferike dhe mungesës së borës Kupa tradicionale “Uludag” – për fëmijë në kuadër të FIS-it , është anuluar.

Ne do vazhdojmë me garat tona sipas kalendarit të garave të FSK-së.

 

Federata Skitare e Kosovës