FSK Kosova Logo

Albin Tahiri dhe Faton Shurdhaj, pjestarë të përfaqësueses së Kosovës për kategorinë e seniorëve do të marrin pjesë në garën “Pokal Mesta Ajdovscina” – Kranjska Gora në Slloveni me datat 10 – 11 .03.2016 .

Kjo garë do të jetë edhe një përgaditje për garën e radhës “Anadolu Cup” në Turqi.

 

Federata Skitare e Kosovës i’u dëshiron suksese.