275367742 4905300306223107 3287274912118037648 N

Me datë 11 dhe 12 Mars 2022 në Qendrën e Skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit janë zhvilluar dy garat ndërkombëtare për fëmijë në disiplinat e skijimit alpin, Sllallom i Madh (GS) dhe Sllallom (SL) për grupmoshat U14 dhe U16.

Në këto gara pjesëmarrës ishin 4 shtete nga 7 të paraqitura me gjithësej 46 garues, dhe ku u arritën rezultate të jashtëzakonshme nga të gjithë garuesit, posaqërisht nga sportistët tanë.

 

Rezultatet zyrtare mund të i gjeni në web-faqen zyrtare të FIS në këtë link:  FIS CHI “DARDANIA CUP”

 

ose edhe direkt përmes dokumenteve më poshtë:

GS – U14:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/03/FIS_CHI_DARDANIA_CUP_FINAL_RESULTS_U14.pdf” download=”all”]

GS – U16:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/03/FIS_CHI_DARDANIA_CUP_FINAL_RESULTS_U16.pdf” download=”all”]

 

SL – U14 & U16:

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/03/FIS_CHI_DARDANIA_CUP_OFFICIAL_RESULTS_SL_U14_U16.pdf” download=”all”]