277498708 4957582730994864 4530643940967030295 N

Me datë 27.03.2022 në bjeshkët e Belegut u zhvillua gara me karakter promovues Kupa Gjeravica 2022, në bashkëpunim me Komunën e Deçanit.

Gara ishte e hapur për të gjithë dhe për të gjitha grupmoshat si dhe ishte në disiplinën e Sllallomit të Madh (GS), rezultatet e së cilës mund të i gjeni më poshtë:

 

[embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/03/Rezultatet-Zyrtare-Kupa-Gjeravica-2022-U8-U10-U12-27-03-2022.pdf” download=”all”] [embeddoc url=”https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2022/03/Rezultatet-Zyrtare-Kupa-Gjeravica-2022-27-03-2022.pdf” download=”all”]