FSK Kosova Logo

Me datën 26.03.2016 në Brod të Dragashit, Federata Skitare e Kosovës, organizon Kupën e “KRISTALTË” të natës në diciplinën e Sllallomit për kategoritë “Pioneret e Reja – Pionerët e Rinj (U-14)” deri tek “Senioret – Seniorët”

Me datë 26.03.2016 në ambientet e restauranit (në afërsi të ski-liftit), të Hotelit “Arxhena” duke filluar nga ora 16:00, fillon mbledhja e Këshillit Organizativ me përfaqësuesit e klubeve dhe bëhet tërheqja e numrave të garuesve.