FSK Kosova Logo

Sot janë nisur të përzgjedhurit e përfaqësueses së Kosovës për të rinjë për në garën “Pinocchio Sugli Sci” në diciplinën e Sllallomit dhe Sllallomit të Madh, që do të mbahet në Abetone të Italisë, me datën 08-09 Prill të këtij viti.

Përfaqësuesja përbëhet nga këta garues :

  • Elba Kokaj
  • Klea Vrella
  • Lyra Hoxha
  • Arbi Pupovci
  • Drin Kokaj
  • Dhurim Zhuri
  • Vernor Gjurkaj

Federata Skitare e Kosovës ju dëshiron rrugë të mbarë dhe suksese në këtë garë.