20180121 121444
20180121 121444 Received 10210829874999392 Received 10210829866199172 Received 10210829875279399 Received 10210829862239073

Rezultatet nga Kupa Memoriale “Hajrush Demaj”

Me datë 21 Janar 2018 u organizua Kupa Memoriale "Hajrush Demaj" në nderë të ish kryetarit të ndjerë të Federatës së Skijimit prof.Hajrush Demaj. Kjo kupë u mbajt në disciplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë. [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-Memoriale-Hajrush-Demaj.xls" download="all" viewer="microsoft"…

Read More
20180120 132421
20180120 132421 Received 10210821950281279 Received 10210821954001372

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës për të rinjë

Edhe pse moti ishte i vështirë me reshje të mëdha bore i cili e përcjelli gjatë gjithë kohës organizimin e Kampionatit të Kosovës për kategoritë e reja, ai doli tejet i sukseshëm dhe i kënaqshëm mbi pjesëmarrjen. [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-per-te-rinje.xls" download="all"…

Read More

Rezultatet nga Kupa “Arxhena”

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga Kupa Alpike "Arxhena" e mbajtur në Qendrën e Skijimit "Arxhena" në Brod me datë 14.01.2018: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-ARXHENA-2018.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet nga Kupa Arxhena"]

Read More

Rezultatet nga Kupa “Dëshmorët e Kombit”

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga Kupa Alpike "Dëshmorët e Kombit" e mbajtur në Qendrën e Skijimit "Arxhena" në Brod me datë 13.01.2018: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-DESHMORET-E-KOMBIT-2018-1.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet nga Kupa Deshmoret e Kombit"]

Read More
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG DCIM100GOPROG0050117.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0023.JPG DCIM100MEDIADJI_0006.JPG

Rezultatet nga Kupa e Brezovicës dhe Kampionati i Kosovës

Këtë fundjavë në Brezovicë u mbajtën garat e parapara me kalendarin e garave të FSK-së, "Kupa e Brezovicës" si dhe "Kampionati i Republikës së Kosovës". Për shkak të kushteve atmosferike, reshjeve të mëdha të borës si dhe mjegullës garat e…

Read More
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG DCIM100MEDIADJI_0021.JPG DCIM100MEDIADJI_0004.JPG DCIM100MEDIADJI_0009.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Kampionati i Kosovës

Këtë vikend me datë 04  Mars dhe 05 Mars 2017 në Brod të Dragashit u mbajt Kampionati i Kosovës për "Kategoritë e Reja" në disiplinën e Sllallomit dhe Sllallomit të Madh. Ky Kampionat u përcjell me një mot të përshtatshëm…

Read More