Reagim – Ligji për Sponsorizime

Federata Skitare e Kosovës shpreh paknaqësinë dhe ndjen keqardhje për mosmiratimin e Ligjit për "Tatimin e të Ardhurave në Korporata" nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, amandament i cili do të funksionalizonte në plotësi "Ligjin për Sponsorizime". -Me këtë akt…

Read More

Mbyllet Qendra e Skijimit në Brezovicë

Pas fatkeqësisë së sotshme, qendra e Skijimit në Bresovicë është mbyllur deri sa nuk konstatohet se nuk ka rrezik për orteqe tjera. Presidenti i FSK-së z.Milaim Kelmendi ka dhënë një deklaratë për gazetën Indeksonline, ku ka treguar faktet dhe nevojën…

Read More