20180120 132421
20180120 132421 Received 10210821950281279 Received 10210821954001372

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës për të rinjë

Edhe pse moti ishte i vështirë me reshje të mëdha bore i cili e përcjelli gjatë gjithë kohës organizimin e Kampionatit të Kosovës për kategoritë e reja, ai doli tejet i sukseshëm dhe i kënaqshëm mbi pjesëmarrjen. [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-per-te-rinje.xls" download="all"…

Read More

Rezultatet nga Kupa “Arxhena”

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga Kupa Alpike "Arxhena" e mbajtur në Qendrën e Skijimit "Arxhena" në Brod me datë 14.01.2018: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-ARXHENA-2018.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet nga Kupa Arxhena"]

Read More

Rezultatet nga Kupa “Dëshmorët e Kombit”

Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga Kupa Alpike "Dëshmorët e Kombit" e mbajtur në Qendrën e Skijimit "Arxhena" në Brod me datë 13.01.2018: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-DESHMORET-E-KOMBIT-2018-1.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet nga Kupa Deshmoret e Kombit"]

Read More
WENGEN,SWITZERLAND,10.JAN.18 - ALPINE SKIING - FIS World Cup, Downhill Training, Men. Image Shows Albin Tahiri (KOS). Photo: GEPA Pictures/ Mario Kneisl
WENGEN,SWITZERLAND,10.JAN.18 - ALPINE SKIING - FIS World Cup, Downhill Training, Men. Image Shows Albin Tahiri (KOS). Photo: GEPA Pictures/ Mario Kneisl
WENGEN,SWITZERLAND,10.JAN.18 - ALPINE SKIING - FIS World Cup, downhill training, men. Image shows Albin Tahiri (KOS). Photo: GEPA pictures/ Mario Kneisl
WENGEN,SWITZERLAND,10.JAN.18 - ALPINE SKIING - FIS World Cup, Downhill Training, Men. Image Shows Albin Tahiri (KOS). Photo: GEPA Pictures/ Mario Kneisl

Albin Tahiri gati për Kupën Botërore në Wengen

Albin Tahiri, përfaqësuesi i Republikës së Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 sot ka pasur përgaditjet dhe ushtrimet e fundit para startimit në Kupën Botërore(WC) në Wengen të Zvicrës në njërën nga pistat më të njohura në botë për…

Read More
0 02 04 043d506b7a8f7749226a1d899a545302a7bd411b1dab276f00ac7e0bedb35ae4 Full
0 02 04 043d506b7a8f7749226a1d899a545302a7bd411b1dab276f00ac7e0bedb35ae4 Full
0 02 04 043d506b7a8f7749226a1d899a545302a7bd411b1dab276f00ac7e0bedb35ae4 Full

Mbahet Kuvendi i Punës i FSK-së

Sot me datë 16.12.2017 duke filluar nga ora 13:00 u mbajt Kuvendi i rregullt i Punës i FSK-së ku u diskutua dhe u raportua mbi punën e deritanishme, arritjet si dhe vështirësitë e FSK-së. Poashtu u debatua edhe mbi Statutin…

Read More
Viber Image
Viber Image Viber Image4 Viber Image3 Viber Image2

Përgaditjet për Lojërat Olimpike

Albin Tahiri, Fiona Rusta dhe Arbi Pupovci, pjesëtarë të ekipës potenciale të garuesëve për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 nën udhëheqjen e selektorit Agim Pupovci janë duke u përgaditur për pjesëmarrje në garat ndërkombëtare të FIS-it në të…

Read More

Lojërat Olimpike Dimërore po afrojnë

Kjo është një video e shkurtër e përgaditur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar rreth Lojërave Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 ku mund të mësoni më shumë rreth përgaditjeve, vendit ku do të mbahen si dhe atmosferën e këtyre lojërave. Për ta parë…

Read More
Fiona
Fiona

Fiona Rusta – kandidate potenciale per LOD

Garuesja e përfaqësueses së Kosovës Fiona Rusta është kandidate potenciale për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 që do të zhvillohen në Korenë e Jugut. Ajo është duke u përgaditur për sezonën që po afron për të marr pjesë në garat të cilat…

Read More