Rezultatet nga Kupa e Gjeravicës 2018

Pas një bashkë-organizimi të sukseshëm të Federatës Skitare të Kosovës dhe Komunës së Deçanit u mbajt gara me qëllim promovues "Kupa e Gjeravicës 2018". Më poshtë mund të gjeni rezultatet nga kjo garë: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/03/Rezultatet-Kupa-e-Gjeravices-2018.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet - Kupa…

Read More

Njoftim

Federata Skitare e Kosovës njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, mediat, klubet e skijimit dhe të gjithë sportdashësit e skijimit se eventi/organizimi i ashtuquajtur "SnowJam" i cili po mbahet këtë fundjavë me datat 10 dhe 11 Mars 2018 në Brezovicë nuk është nën ombrellën…

Read More

Kupa e Gjeravicës 2018

Këtë fundjavë me datë 03.03.2018 është paraparë që të mbahet gara "Kupa e Gjeravicës 2018" në bashkëpunim me komunën e Deçanit. Më poshtë mund të shikoni një video rreth këtij organizimi: https://youtu.be/LTjeErBxaFk

Read More

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës për kategoritë e vjetra – SL

Me datë 28.01.2018 në Qendrën e Skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit u organizua Kampionati i Kosovës për kategoritë e vjetra në disciplinën e Sllallomit (SL). Më poshtë mund të gjeni edhe rezultatet e arritura: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/02/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-Kategorite-e-Vjetra-SL.xls" download="all" viewer="microsoft" text="Rezultatet…

Read More

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës për Kategoritë e vjetra – GS

Me datë 27.01.2018 në Qendrën e Skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit u organizua Kampionati i Kosovës për kategoritë e vjetra në disciplinën e Sllallomit të Madh (GS). Më poshtë mund të gjeni edhe rezultatet e arritura: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/02/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-Kategorite-e-Vjetra-GS.xls" download="all"…

Read More
Screen Shot 2018 02 01 At 23.29.17
Screen Shot 2018 02 01 At 23.29.17 Screen Shot 2018 02 01 At 23.27.50

Rezultatet nga Kampionati i Kosovës për kategoritë e reja – GS

Me datë 27.01.2018 në Qendrën e Skijimit "Arxhena" në Brod të Dragashit u organizua Kampionati i Kosovës për kategoritë e reja në disciplinën e Sllallomit të Madh (GS). Më poshtë mund të gjeni edhe rezultatet e arritura: [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/02/Rezultatet-Kampionati-i-Kosoves-Kategorite-e-Reja-GS.xls" download="all"…

Read More
20180121 121444
20180121 121444 Received 10210829874999392 Received 10210829866199172 Received 10210829875279399 Received 10210829862239073

Rezultatet nga Kupa Memoriale “Hajrush Demaj”

Me datë 21 Janar 2018 u organizua Kupa Memoriale "Hajrush Demaj" në nderë të ish kryetarit të ndjerë të Federatës së Skijimit prof.Hajrush Demaj. Kjo kupë u mbajt në disciplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë. [embeddoc url="https://fs-kos.com/wp-content/uploads/2018/01/Rezultatet-Kupa-Memoriale-Hajrush-Demaj.xls" download="all" viewer="microsoft"…

Read More