Urime 9 Vjetori I Pavarësisë

Urime 9 vjetori i Pavarësisë

Me rastin e festës së pavarësisë së Republikës së Kosovës FSK i uron të gjithë Shqipëtarët anë e kënd botës, e në veqanti sportistët të cilët janë shembull i arritjeve pozitive për shtetin tonë. Tanimë në St. Moritz ka arritur…

Read More

Video ekskluzive e Albin Tahirit

Sot Albini kishte ushtrimet para garës së nesërme në diciplinën e lëshimit. Në video mund të ndiqni garuesin e Kosovës me nr. 83 teksa përfundon lëshimin e tij. FSK i uron suksese në garat e nesërme dhe pasnesërme.

Read More
Njoftim: Kupa E Brezovicës

Njoftim: Kupa e Brezovicës

Federata Skitare e Kosovës njofton klubet skitare si dhe publikun e gjerë se gara e paraparë për këtë javë me kalendarin e garave të FSK-së, "Kupa e Brezovicës" anulohet për shkaqe objektive. Deri në garën tjetër FSK do të ju…

Read More
DSC 1762
DSC 1762 DSC 1807 DSC 1808 DSC 1809 DSC 1811 DSC 1816 DSC 1819 DSC 1823 DSC 1869 DSC 1873

Kupa e Dëshmorëve të Kombit

Javën që lamë pas u mbajt gara e radhës "Kupa e Dëshmorëve të Kombit" në kuadër të kalendarit të garave të FSK-së për vitin 2016/2017. Kjo garë ishte në disciplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë dhe u mbajt në qendrën…

Read More