Kupa E Kristaltë E Natës

Kupa e Kristaltë e Natës

Me datën 26.03.2016 në Brod të Dragashit, Federata Skitare e Kosovës, organizon Kupën e “KRISTALTË” të natës në diciplinën e Sllallomit për kategoritë "Pioneret e Reja - Pionerët e Rinj (U-14)" deri tek "Senioret - Seniorët" Me datë 26.03.2016 në ambientet…

Read More
Screen Shot 2016 03 17 At 11.37.29
Screen Shot 2016 03 17 At 11.37.29 Screen Shot 2016 03 17 At 12.04.44

Përfundon turneu “Anadolu Cup”

Sapo ka përfunduar gara e fundit në diciplinën e Sllallomit të Madh, ku edhe një herë Albin Tahiri i siguron Kosovës pjesmarrjen në Olimpiadën dimërore edhe për diciplinën e Sllallomit të Madh, duke u radhitur si i 4 në këtë…

Read More
Anulohet Kupa “Uludag”

Anulohet Kupa “Uludag”

Njoftim -Për shkak të kushteve atmosferike dhe mungesës së borës Kupa tradicionale "Uludag" - për fëmijë në kuadër të FIS-it , është anuluar. Ne do vazhdojmë me garat tona sipas kalendarit të garave të FSK-së.   Federata Skitare e Kosovës

Read More
Kupa “Arxhena”

Kupa “Arxhena”

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.03.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kupën e Arxhenës në diciplinen e Sllallomit të Madh për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  për vitin 2016.   Me datë…

Read More
Mbledhja E Bordit Të FSK-së

Mbledhja e bordit të FSK-së

Sot më datën 01.03.2016 nga ora 17:30 në ambientet e Federatës Skitare të Kosovës u mbajt mbledhja e radhës e Bordit ku është diskutuar : Rreth antarëve të rinj në bord : Besforta Topalli Grajqevci dhe Genta Domi Shpërndarja e…

Read More