3
3 2 5 Viber Image 6 4

Shpallja e laureatëve të vitit 2016

Federata Skitare e Kosovës sot në një manifestim madhështor bëri emërimin e laureatëve më të mirë për vitin që po e lëjmë pas, sezonën 2015/2016. -Manifestimi filloi me një fjalë përshëndetëse dhe përmbledhëse të një viti shumë të suskeshëm për…

Read More
Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V
Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V
Image 0 02 05 544cdfb45f2ccd955e08f298b7b59f36fab3861d16c71c5ca81f326a36785dce V

U mbajt mbledhja e Bordit të FSK-së

Sonte në orët e mbrëmjes u mbajt mbledhja e bordit të Federatës Skitare të Kosovës, ku u morrën vendime shumë të rëndësishme siç janë: U miratua programi i garave për vitin 2016/2017 Pjesëmarrja në Kampionatin Botëror në St. Moritz në…

Read More