Njoftim Për Opinion

Njoftim për opinion

Federata Skitare e Kosovës njofton se në muajin Dhjetor 2015 me kërkesë të një përfaqësuesi me emër Mendim Buxhovi, i cili përfaqësonte një grup të rinjësh, është paraqitur në Federatë për licensimin dhe regjistrimin e një klubi skitar. -Me këtë rast sekretari i…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Qendrën Skitare Boge, ku ishte e paraparë të mbahet Kupa e Rugovës më 09.01.2016 dhe Kupa e Alpeve Shqipëtare më 10.01.2016, këto gara anulohen!    Për garën e radhës do të ju njoftojmë me…

Read More
Njoftim

Njoftim

Njoftim Ju njoftojmë se me datën 17.12.2015 Reprezentacioni i Kosovës me kategoritë e vjetra me përbërje: 1. Venesa Gjurkaj 2. Adea Kollqaku 3. Dardan Pupovci 4. Euron Burri 5. Sehar Gjurkaj - trener 6. Muhamet Dreshaj - udhëheqës i rrugës…

Read More