Njoftim

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 23 dhe 24 .01.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit të Madh  për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016.…

Read More
Njoftim

Njoftim

-Federata Skitare e  Kosovës  me datë 17 .01.2016  në Boge të Rugovës, fillon me aktivitetet e saja me garën  “ Kupa Dëshmorët e Kombit “  në disiplinen Sllallom për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të…

Read More
Njoftim Për Opinion

Njoftim për opinion

Federata Skitare e Kosovës njofton se në muajin Dhjetor 2015 me kërkesë të një përfaqësuesi me emër Mendim Buxhovi, i cili përfaqësonte një grup të rinjësh, është paraqitur në Federatë për licensimin dhe regjistrimin e një klubi skitar. -Me këtë rast sekretari i…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Qendrën Skitare Boge, ku ishte e paraparë të mbahet Kupa e Rugovës më 09.01.2016 dhe Kupa e Alpeve Shqipëtare më 10.01.2016, këto gara anulohen!    Për garën e radhës do të ju njoftojmë me…

Read More