Mbledhja E Bordit Të FSK-së

Mbledhja e bordit të FSK-së

Sot më datën 01.03.2016 nga ora 17:30 në ambientet e Federatës Skitare të Kosovës u mbajt mbledhja e radhës e Bordit ku është diskutuar : Rreth antarëve të rinj në bord : Besforta Topalli Grajqevci dhe Genta Domi Shpërndarja e…

Read More

Njoftim

Këtë fundjavë më datë 12.02.2016 ditë e premte do të mbahet Kupa e Rugovës kurse të shtunën me datë 13.02.2016 do të mbahet Kupa e Alpeve Shqipëtare. Këto dy kupa janë për të gjitha kategoritë në diciplinën e Sllallom-it dhe do…

Read More
Njoftim

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.02.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016. Me datë  04.02.2016 në ora…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Maqedoni , pjesmarrja e paralajmëruar në këtë garë nuk është e mundur pasi që gara është anuluar.   Për pjesmarrje të tjera në gara në kuadër të FIS-it do të…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se me datën 6 dhe 7 shkurt 2016 mbahet gara e FIS-it në Maqedoni - Kodra e Diellit(Popova Shapka) për kategorinë e seniorëve në disiplinën Sllallom dhe Sllallom i Madh. Në këtë garë do të marrin pjesë : Milot…

Read More