DSC 1762
DSC 1762 DSC 1807 DSC 1808 DSC 1809 DSC 1811 DSC 1816 DSC 1819 DSC 1823 DSC 1869 DSC 1873

Kupa e Dëshmorëve të Kombit

Javën që lamë pas u mbajt gara e radhës "Kupa e Dëshmorëve të Kombit" në kuadër të kalendarit të garave të FSK-së për vitin 2016/2017. Kjo garë ishte në disciplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë dhe u mbajt në qendrën…

Read More
3
3 2 5 Viber Image 6 4

Shpallja e laureatëve të vitit 2016

Federata Skitare e Kosovës sot në një manifestim madhështor bëri emërimin e laureatëve më të mirë për vitin që po e lëjmë pas, sezonën 2015/2016. -Manifestimi filloi me një fjalë përshëndetëse dhe përmbledhëse të një viti shumë të suskeshëm për…

Read More