Viber Image
Viber Image Viber Image4 Viber Image3 Viber Image2

Përgaditjet për Lojërat Olimpike

Albin Tahiri, Fiona Rusta dhe Arbi Pupovci, pjesëtarë të ekipës potenciale të garuesëve për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 nën udhëheqjen e selektorit Agim Pupovci janë duke u përgaditur për pjesëmarrje në garat ndërkombëtare të FIS-it në të…

Read More

Lojërat Olimpike Dimërore po afrojnë

Kjo është një video e shkurtër e përgaditur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar rreth Lojërave Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 ku mund të mësoni më shumë rreth përgaditjeve, vendit ku do të mbahen si dhe atmosferën e këtyre lojërave. Për ta parë…

Read More
Fiona
Fiona

Fiona Rusta – kandidate potenciale per LOD

Garuesja e përfaqësueses së Kosovës Fiona Rusta është kandidate potenciale për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 që do të zhvillohen në Korenë e Jugut. Ajo është duke u përgaditur për sezonën që po afron për të marr pjesë në garat të cilat…

Read More
1
1 2 ???????????????????????????????????? 4 3

Albin Tahiri në përgaditje për Pyeong Chang

Garuesi i përfaqësueses së Kosovës në skijim i cili që do të e përfaqësojë Republikën e Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore 2018 që do të mbahen në PyeongChang tashmë është duke vazhduar me përgaditjet në borë në qendrën e skijimit, Molltaler Gletcher të Austrisë(3000m…

Read More
Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V
Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V Image 0 02 05 475fcb432f67e677a275e82afc44677f5a9f24094a68134c086d87747dd568d3 V Image 0 02 05 409c4793134fd9899798f1be6ed1555b18cd4acfb218eb76b2cea0bebe98dfe6 V Image 0 02 05 Ecb80ca458d1d24aa25653ffeecb8c045dd0c1dda0ff4614d1473b47f1e07be6 V

Arrijnë paisjet e reja në FSK

Sot ka arritur kontigjenti me paisje të reja për ski dhe snowboard, të cilat do të ofrojnë kushte me të mira për organizimin e garave kualitative në rangun e garave të FIS-it. Janë sjellë paisjet e reja për organizimin e…

Read More