DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG DCIM100GOPROG0050117.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0023.JPG DCIM100MEDIADJI_0006.JPG

Rezultatet nga Kupa e Brezovicës dhe Kampionati i Kosovës

Këtë fundjavë në Brezovicë u mbajtën garat e parapara me kalendarin e garave të FSK-së, "Kupa e Brezovicës" si dhe "Kampionati i Republikës së Kosovës". Për shkak të kushteve atmosferike, reshjeve të mëdha të borës si dhe mjegullës garat e…

Read More
Urime 9 Vjetori I Pavarësisë

Urime 9 vjetori i Pavarësisë

Me rastin e festës së pavarësisë së Republikës së Kosovës FSK i uron të gjithë Shqipëtarët anë e kënd botës, e në veqanti sportistët të cilët janë shembull i arritjeve pozitive për shtetin tonë. Tanimë në St. Moritz ka arritur…

Read More

Video ekskluzive e Albin Tahirit

Sot Albini kishte ushtrimet para garës së nesërme në diciplinën e lëshimit. Në video mund të ndiqni garuesin e Kosovës me nr. 83 teksa përfundon lëshimin e tij. FSK i uron suksese në garat e nesërme dhe pasnesërme.

Read More
Njoftim: Kupa E Brezovicës

Njoftim: Kupa e Brezovicës

Federata Skitare e Kosovës njofton klubet skitare si dhe publikun e gjerë se gara e paraparë për këtë javë me kalendarin e garave të FSK-së, "Kupa e Brezovicës" anulohet për shkaqe objektive. Deri në garën tjetër FSK do të ju…

Read More