Thirrje Publike – Public Call

THIRRJE PUBLIKE PËR APLIKIM TË KATËR EKSPERTËVE NDËRKOMBËTAR PËR HARTIMIN E STUDIMIT TË FIZIBILITETIT NË QENDRËN E SKIJIMIT NË BREZOVICË. Federata Skitare e Kosovës shpallë këtë thirrje publike për ekspertët ndërkombëtar, njohës të fushës së skijimit, si dhe me përvojë…

Read More
  • 1
  • 2