Mbledhja E Bordit Të FSK-së

Mbledhja e Bordit të FSK-së

Sot me datë 28.06.2016 duke filluar nga ora 20:00 në Boge të Rugovës do të mbahet mbledhja e bordit të FSK-së me trenerët e klubeve skitare të Kosovës, ku do të diskutohen shumë qështje të rëndësishme për sportin e skijimit…

Read More
Fis
Fis Fis 2

FSK PRANOHET ME DREJTA TË PLOTA NË FIS

Federata Skitare e Kosovës me shumicën e votave të delegatëve pjesëmarrës, PRANOHET në FIS si anëtarë me të drejta të barabarta me të gjithë anëtarët e vendeve të tjera! Ky është një lajm shumë i mirë për Republikën e Kosovës e sidomos…

Read More
Nisja Drejt Kankun-it

Nisja drejt Kankun-it

Delegacioni i Federates Skitare të Kosovës, i kryesuar nga kryetari i FSK-së z.Milaim Kelmendi, si dhe i përbërë nga dy anëtarët e bordit z.Muhamet Dresha dhe z.Bujar Turjaka sot me datë 04.06.2016 në orët e herëshme të mëngjesit janë nisur drejt Kankun-it(Meksikë),…

Read More
Kupa E Kristaltë E Natës

Kupa e Kristaltë e Natës

Me datën 26.03.2016 në Brod të Dragashit, Federata Skitare e Kosovës, organizon Kupën e “KRISTALTË” të natës në diciplinën e Sllallomit për kategoritë "Pioneret e Reja - Pionerët e Rinj (U-14)" deri tek "Senioret - Seniorët" Me datë 26.03.2016 në ambientet…

Read More
Screen Shot 2016 03 17 At 11.37.29
Screen Shot 2016 03 17 At 11.37.29 Screen Shot 2016 03 17 At 12.04.44

Përfundon turneu “Anadolu Cup”

Sapo ka përfunduar gara e fundit në diciplinën e Sllallomit të Madh, ku edhe një herë Albin Tahiri i siguron Kosovës pjesmarrjen në Olimpiadën dimërore edhe për diciplinën e Sllallomit të Madh, duke u radhitur si i 4 në këtë…

Read More