Njoftim

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.02.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016. Me datë  04.02.2016 në ora…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Maqedoni , pjesmarrja e paralajmëruar në këtë garë nuk është e mundur pasi që gara është anuluar.   Për pjesmarrje të tjera në gara në kuadër të FIS-it do të…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se me datën 6 dhe 7 shkurt 2016 mbahet gara e FIS-it në Maqedoni - Kodra e Diellit(Popova Shapka) për kategorinë e seniorëve në disiplinën Sllallom dhe Sllallom i Madh. Në këtë garë do të marrin pjesë : Milot…

Read More
Njoftim

Njoftim

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 23 dhe 24 .01.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit të Madh  për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  Për vitin 2016.…

Read More
Njoftim

Njoftim

-Federata Skitare e  Kosovës  me datë 17 .01.2016  në Boge të Rugovës, fillon me aktivitetet e saja me garën  “ Kupa Dëshmorët e Kombit “  në disiplinen Sllallom për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të…

Read More
Njoftim Për Opinion

Njoftim për opinion

Federata Skitare e Kosovës njofton se në muajin Dhjetor 2015 me kërkesë të një përfaqësuesi me emër Mendim Buxhovi, i cili përfaqësonte një grup të rinjësh, është paraqitur në Federatë për licensimin dhe regjistrimin e një klubi skitar. -Me këtë rast sekretari i…

Read More
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për shkak të mungesës së borës në Qendrën Skitare Boge, ku ishte e paraparë të mbahet Kupa e Rugovës më 09.01.2016 dhe Kupa e Alpeve Shqipëtare më 10.01.2016, këto gara anulohen!    Për garën e radhës do të ju njoftojmë me…

Read More