Anulohet Kupa “Uludag”

Anulohet Kupa “Uludag”

Njoftim -Për shkak të kushteve atmosferike dhe mungesës së borës Kupa tradicionale "Uludag" - për fëmijë në kuadër të FIS-it , është anuluar. Ne do vazhdojmë me garat tona sipas kalendarit të garave të FSK-së.   Federata Skitare e Kosovës

Read More
Kupa “Arxhena”

Kupa “Arxhena”

Federata Skitare e  Kosovës  me datë 05.03.2016  në Brod të Dragashit, organizon Kupën e Arxhenës në diciplinen e Sllallomit të Madh për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës  për vitin 2016.   Me datë…

Read More
Mbledhja E Bordit Të FSK-së

Mbledhja e bordit të FSK-së

Sot më datën 01.03.2016 nga ora 17:30 në ambientet e Federatës Skitare të Kosovës u mbajt mbledhja e radhës e Bordit ku është diskutuar : Rreth antarëve të rinj në bord : Besforta Topalli Grajqevci dhe Genta Domi Shpërndarja e…

Read More

Njoftim

Këtë fundjavë më datë 12.02.2016 ditë e premte do të mbahet Kupa e Rugovës kurse të shtunën me datë 13.02.2016 do të mbahet Kupa e Alpeve Shqipëtare. Këto dy kupa janë për të gjitha kategoritë në diciplinën e Sllallom-it dhe do…

Read More