Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V
Image 0 02 05 1fb9c9e7a106d164f400468e9c12bf886614508e483fec70531f0adb06cde6d5 V Image 0 02 05 475fcb432f67e677a275e82afc44677f5a9f24094a68134c086d87747dd568d3 V Image 0 02 05 409c4793134fd9899798f1be6ed1555b18cd4acfb218eb76b2cea0bebe98dfe6 V Image 0 02 05 Ecb80ca458d1d24aa25653ffeecb8c045dd0c1dda0ff4614d1473b47f1e07be6 V

Arrijnë paisjet e reja në FSK

Sot ka arritur kontigjenti me paisje të reja për ski dhe snowboard, të cilat do të ofrojnë kushte me të mira për organizimin e garave kualitative në rangun e garave të FIS-it. Janë sjellë paisjet e reja për organizimin e…

Read More
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG DCIM100GOPROG0050117.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0023.JPG DCIM100MEDIADJI_0006.JPG

Rezultatet nga Kupa e Brezovicës dhe Kampionati i Kosovës

Këtë fundjavë në Brezovicë u mbajtën garat e parapara me kalendarin e garave të FSK-së, "Kupa e Brezovicës" si dhe "Kampionati i Republikës së Kosovës". Për shkak të kushteve atmosferike, reshjeve të mëdha të borës si dhe mjegullës garat e…

Read More
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG DCIM100MEDIADJI_0021.JPG DCIM100MEDIADJI_0004.JPG DCIM100MEDIADJI_0009.JPG DCIM100MEDIADJI_0020.JPG DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Kampionati i Kosovës

Këtë vikend me datë 04  Mars dhe 05 Mars 2017 në Brod të Dragashit u mbajt Kampionati i Kosovës për "Kategoritë e Reja" në disiplinën e Sllallomit dhe Sllallomit të Madh. Ky Kampionat u përcjell me një mot të përshtatshëm…

Read More
Urime 9 Vjetori I Pavarësisë

Urime 9 vjetori i Pavarësisë

Me rastin e festës së pavarësisë së Republikës së Kosovës FSK i uron të gjithë Shqipëtarët anë e kënd botës, e në veqanti sportistët të cilët janë shembull i arritjeve pozitive për shtetin tonë. Tanimë në St. Moritz ka arritur…

Read More