IMG 7603
IMG 7603 IMG 7604 IMG 7607 IMG 7610 IMG 7612 IMG 7614 IMG 7619 IMG 7629 IMG 7631 IMG 7640 IMG 7660 IMG 7672 IMG 7675 IMG 7678 IMG 7679 IMG 7681 IMG 7682 IMG 7694 IMG 7698 IMG 7702 IMG 7703 IMG 7711 IMG 7716 IMG 7722 IMG 7724 IMG 7725 IMG 7730 IMG 7732 IMG 7734 IMG 7743 IMG 7748 IMG 7753 IMG 7757 IMG 7762 IMG 7765 IMG 7770 IMG 7773 IMG 7780 IMG 7781 IMG 7786 IMG 7788 IMG 7792 IMG 7794 IMG 7800 IMG 7805 IMG 7810 IMG 7813 IMG 7819 IMG 7823 IMG 7824 IMG 7830 IMG 7836 IMG 7838

Laureatët e sezonës 2017-2018

Sot me datë 22.12.2018 në ambientet e Hotel "Sirius", FSK organizoi ceremoninë e shpalljes së Laureatëve të Skijimit për sezonën 2017-2018. Në këtë ceremoni morrën pjesë sportistë, prindër, trener dhe mysafirë nga Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport z.Daut Thaqi,…

Read More
Img 1
Img 1
Img 3
Img 2
Results Slalom – 20 12 – Men
Results Slalom – 20 12 – Ladies
Img 1 Img 3 Img 2 Results Slalom – 20 12 – Men Results Slalom – 20 12 – Ladies

Faton Shurdhaj renditet si i 3-ti

Përfaqësuesja e Kosovës për Kategoritë e Reja dhe ajo e Kategorisë së Vjetër janë duke qëndruar në Erzurum të Turqisë ku janë duke zhvilluar një seancë përgaditore si dhe nga sot duke marrur pjesë në garat në nivel të FIS-it që…

Read More
Kuvendi Image 003
Kuvendi Image 003 Kuvendi Image 001 Kuvendi Image 002 Kuvendi Image 004

Zhvillohet Kuvendi i Rregullt i Punës

Sot duke filluar nga ora 10:00 në ambientet e shtëpisë së sporteve në Prishtinë është zhvilluar Kuvendi i Rregullt i Punës i FSK-së për vitin 2018.   -Në këtë kuvend të pranishëm ishin 22 delegatë nga 33 gjithsej. U diskutua dhe…

Read More

Kuvendi i rregullt i Punës 2018

Bordi Ekzekutiv i FSK-së në mbledhjen e mbajtur me datë 05.11.2018 morri vendim që Kuvendi i rregullt i Punës të organizohet me datë 24.11.2018 duke filluar nga ora 10:00 në ambientet e Shtëpisë së Sporteve në Prishtinë (Kati i IV-të…

Read More
Be 05 11 2018 2
Be 05 11 2018 2 Be 05 11 2018 Be 05 11 2018 3

Mbledhja e Bordit Ekzekutiv te FSK-se

Me datë 05.11.2018 duke filluar nga ora 18:30 është mbajtur mbledhja e radhës e Bordit Ekzekutiv të FSK-së ku është diskutuar lidhur me gjendjen financiare të FSK-së, zhvillimet, raportin financiar, planet afatgjata dhe ato afatëshkurtër. -U morr vendim që Kuvendi i rregulltë…

Read More

Njoftim

Federata Skitare e Kosovës njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, mediat, klubet e skijimit dhe të gjithë sportdashësit e skijimit se eventi/organizimi i ashtuquajtur "SnowJam" i cili po mbahet këtë fundjavë me datat 10 dhe 11 Mars 2018 në Brezovicë nuk është nën ombrellën…

Read More