Reagim – Ligji për Sponsorizime

Federata Skitare e Kosovës shpreh paknaqësinë dhe ndjen keqardhje për mosmiratimin e Ligjit për "Tatimin e të Ardhurave në Korporata" nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, amandament i cili do të funksionalizonte në plotësi "Ligjin për Sponsorizime". -Me këtë akt…

Read More